Bestel kaarten

We hebben twee prachtige en betekenisvolle kaartensets gemaakt. Een set voor kinderen en een set voor volwassenen. Iedere set bevat vijf ansichtkaarten.

Gedrukt op groeipapier* en met lila accenten. De kleur staat voor de heidebloem en de uitgestrekte heidevelden in de omgeving van het Drentse Odoorn, waar Florian woonde samen met zijn vader Jeroen, zijn moeder Maaike en zijn grote zus Phileine. Florian was een echt buitenkind en dol op de heide. De heidebloem vind je ook op ieder kaartje terug.

Een set kaarten kost 10 euro. Dat betekent dat je de kaarten afhaalt bij een van ons in Utrecht, Arnhem, Assen, Zuidlaren, Odoorn of Appingedam. Liever inclusief verzenden? Dat kan! De verzendkosten zijn 2,50 euro bij de aanschaf van 1 of 2 kaartensets. Koop je 3 of meer sets? Dan zijn de totale verzendkosten altijd 5 euro.

Set van 5 ansichtkaarten voor kids

Set van 5 ansichtkaarten voor volwassenen

Vul hieronder het formulier in met je gegevens en voorkeuren. Dan sturen wij je een Tikkie.

*In het groeipapier zitten zaden van bloemen. Plant het papier in aarde. Geef water en laat de bloemen groeien! Groeipapier is een natuurproduct, daardoor kan de dikte van het papier verschillen. Het papier is iets dunner dan een gewone ansichtkaart, omdat de bloemen anders niet kunnen groeien.